Завод за јавно здравље Панчево 1.11.2016. обележио је 25 година самосталне делатности и 95 година обављања превентивне здравствене делатности у Панчеву. Тим поводом у  Градској управи организован је свечани скуп на коме су у обраћању директора “БУДУЋНОСТ ИМА МНОГО ИМЕНА” приказана досадашња пословна достигнућа Завода и планови за будућност.

Обележавање Дана Завода била је прилика за презентовање резултата пројекта “Зависност на игноре! “ који је Завод спроводио под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину АП Војводина од априла до октобра ове године, посебно резултата истраживања  ставова младих по питању зависности.

На крају су приказане активности  које је Завод спроводио у заједници у оквиру здравствене и еколошке едукације јавности, као и резултати испитивања задовољства корисника услугама које Завод пружа.

Захваљујемо се уваженим гостима –представницима Министарства здравља, начелници јужнобанатског  округа, представницима градске управе, других завода за јавно здравље, сарадницима, колегама и пријатељима који су својим присуством увеличали наш празник.

http://013info.rs/vesti/drustvo/obelezen-dan-zavoda-za-javno-zdravlje-preseljenje-u-novu-zgradu-ce-podici-kvalitet

Оставите одговор