Zavod za javno zdravlje Pančevo 1.11.2016. obeležio je 25 godina samostalne delatnosti i 95 godina obavljanja preventivne zdravstvene delatnosti u Pančevu. Tim povodom u  Gradskoj upravi organizovan je svečani skup na kome su u obraćanju direktora “BUDUĆNOST IMA MNOGO IMENA” prikazana dosadašnja poslovna dostignuća Zavoda i planovi za budućnost.

Obeležavanje Dana Zavoda bila je prilika za prezentovanje rezultata projekta “Zavisnost na ignore! “ koji je Zavod sprovodio pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodina od aprila do oktobra ove godine, posebno rezultata istraživanja  stavova mladih po pitanju zavisnosti.

Na kraju su prikazane aktivnosti  koje je Zavod sprovodio u zajednici u okviru zdravstvene i ekološke edukacije javnosti, kao i rezultati ispitivanja zadovoljstva korisnika uslugama koje Zavod pruža.

Zahvaljujemo se uvaženim gostima –predstavnicima Ministarstva zdravlja, načelnici južnobanatskog  okruga, predstavnicima gradske uprave, drugih zavoda za javno zdravlje, saradnicima, kolegama i prijateljima koji su svojim prisustvom uveličali naš praznik.

http://013info.rs/vesti/drustvo/obelezen-dan-zavoda-za-javno-zdravlje-preseljenje-u-novu-zgradu-ce-podici-kvalitet

Ostavite odgovor