Завод за јавно здравље Панчево седму годину за редом организује фотоконкурс и изложбу фотографија „Објективом кроз свет око нас“. Изложба је посвећена Дану планете Земље и Светском дану заштите животне средине, а овогодишња тема је “Чаробњаштво природе”.
Жеља нам је да прикажемо моћ природе, њену енергију стварања, магију којом боји, кити и улепшава нашу планету и чини је чаробном, али и енергију разарања којом нас опомиње да морамо повести рачуна о свом понашању, чињењу, бахатости и несхватању да ће и после нас ова планета некоме требати.
Замишљено је да изложба буде конципрана од фотографија природе Србије у којој се огледа чаробњаштво природе у свом позитивном (лепоте Србије) и негативном аспекту (поплаве, клизишта, разарања, ветар, суша…), али и утицај човека на природу Србије.
Изложба се организује под патронатом Фотосавеза Србије (2017/48) и покровитељством Града Панчева – Секретаријата за животну средину градске управе.

Прихватаће се фотографије које се односе на све сегменте животне средине.
Изложба ће се реализовати у два сегмента: Изложба фотографија младих до 16 година и Изложба фотографија одраслих аутора. Сваки аутор може да поднесе до 4 фотографије у дигиталном облику у боји или црно-беле. Пропозиције и пријава и на www.fotoss.org  Пријем радова до 15. маја 2017.

Фотографија у наслову најаве: Ђани Бардоти-Сутон (Објективом кроз свет око нас 2016.)

Пропозиције

Пријава

Ostavite odgovor