Завод за јавно здравље Панчевоу сарадњи са Културним центром  Панчева, под покровитељством Фотосавеза Србије (2016/42) организује већ традиционални (6. по реду) фотоконкурс и Изложбу фотографија „Објективом кроз свет око нас“, посвећених Дану планете Земље и Светском дану животне средине са жељом да у окупацији свакодневице ријалитима укажемо на лепоте и вредности Србије које морамо сачувати, али и на све оно што је нарушено и на чему је потребно делати. Овогодишња тема је„Стваран свет око мене“.

Циљ нам је да свест  „само чекам да прође“ преокренемо у „пробуди се, покрени се!“

Изложба ће бити конципрана од фотографија природе Србије које могу бити инспирација

добрих вибрација, урбаног рока, занимљивих прича, квалитетне музике…а које се односе на све сегменте животне средине.

Изложба се реализује у два сегмента:

  • Изложба фотографије младих до 16 година  и
  • Изложба фотографије одраслих аутора

Изложба отвара еколошки сегмент Међународног бијенала уметничког дечјег стваралаштва БУДИ 2016  које се одржава у Панчеву уз овогодишњег промотере екологије Зорана Костића Цанета и Небојшу Антонијевића Антона(премијерно у оквиру пројекта Деца певају рокенрол са кикиндским хором Чуперак извођење нумере “Хоћу да знам куда води овај пут”) и гост-домаћина амбасаду Велике Британије.

Пријем радова до 15.05.2016.до 4 фотографије по аутору, у дигиталном облику у боји или црно-беле, јпг формат, резолуција 300 дпи, димензија фотографије 20×30цм (2400×3600 пиx). Достава радова на адресу   или на ЦД-у у поштом: Завод за јавно здравље Панчево, Пастерова 2, 26000 Панчево.

Додатне информације www.fotoss.org

Пријава детаљно…  ; Пропозиције детаљно…

Ostavite odgovor