Zavod za javno zdravlje Pančevou saradnji sa Kulturnim centrom  Pančeva, pod pokroviteljstvom Fotosaveza Srbije (2016/42) organizuje već tradicionalni (6. po redu) fotokonkurs i Izložbu fotografija „Objektivom kroz svet oko nas“, posvećenih Danu planete Zemlje i Svetskom danu životne sredine sa željom da u okupaciji svakodnevice rijalitima ukažemo na lepote i vrednosti Srbije koje moramo sačuvati, ali i na sve ono što je narušeno i na čemu je potrebno delati. Ovogodišnja tema je„Stvaran svet oko mene“.

Cilj nam je da svest  „samo čekam da prođe“ preokrenemo u „probudi se, pokreni se!“

Izložba će biti konciprana od fotografija prirode Srbije koje mogu biti inspiracija

dobrih vibracija, urbanog roka, zanimljivih priča, kvalitetne muzike…a koje se odnose na sve segmente životne sredine.

Izložba se realizuje u dva segmenta:

  • Izložba fotografije mladih do 16 godina  i
  • Izložba fotografije odraslih autora

Izložba otvara ekološki segment Međunarodnog bijenala umetničkog dečjeg stvaralaštva BUDI 2016  koje se održava u Pančevu uz ovogodišnjeg promotere ekologije Zorana Kostića Caneta i Nebojšu Antonijevića Antona(premijerno u okviru projekta Deca pevaju rokenrol sa kikindskim horom Čuperak izvođenje numere “Hoću da znam kuda vodi ovaj put”) i gost-domaćina ambasadu Velike Britanije.

Prijem radova do 15.05.2016.do 4 fotografije po autoru, u digitalnom obliku u boji ili crno-bele, jpg format, rezolucija 300 dpi, dimenzija fotografije 20x30cm (2400×3600 pix). Dostava radova na adresu   ili na CD-u u poštom: Zavod za javno zdravlje Pančevo, Pasterova 2, 26000 Pančevo.

Dodatne informacije www.fotoss.org

Prijava detaljno…  ; Propozicije detaljno…

Ostavite odgovor