Грб Србије Грб Војводине Традиционални грб Војводине
    • 10/05/2022
    • 0
    Кретањем до здравља

    Кретањем до здравља

    Међународни дан физичке активности обележава се сваке године 10. маја под слоганом „Кретањем до здравља”. Овај датум установљен је 2002. године од стране Светске здравствене организације (СЗО) у циљу подизања свести о значају и важности редовне физичке активности у очувању и унапређењу здравља. Физичка активност представља свако кретање тела које доводи до потрошње енергије. Редовна

    Прочитај више...
    • 07/12/2017
    • 0
    Контрола садржаја соли у оброцима друштвене исхране

    Контрола садржаја соли у оброцима друштвене исхране

    У понедељак 11.12.2017. у организацији Завода за јавно здравље Панчево и Института за јавно здравље Војводине, одржаће се акредитовани курс на тему „Контрола садржаја соли у оброцима друштвене исхране на територији АП Војводине“. Курс је део програма из области јавног здравља за 2017.годину, намењен је лекарима, медицинским сестрама, техничарима, здравственим радницима и сарадницима. Програм курса

    Прочитај више...
    • 17/09/2020
    • 0

    Конкурси за предшколце и школарце

     ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ВАЖНИХ ДАТУМА ИЗ КАЛЕНДАРА ЈАВНОГ ЗДРАВЉА, расписани су конкурси за избор најбољих ликовних и литерарних радова за децу предшколског и школског узраста .  Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” – Центар за промоцију здравља и мрежа института/завода за јавно здравље у Републици Србији расписују конкурс за избор најбољих ликовних и литерарних радова на

    Прочитај више...
    • 27/09/2019
    • 0

    Конкурс-„ПРАВИЛНА ИСХРАНА –  ДОСТУПНА И ПРИСТУПАЧНА СВИМА. ЗА СВЕТ БЕЗ ГЛАДИ.“

    Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” и мрежа института/завода за јавно здравље у Републици Србији расписују конкурс за избор најбољих ликовних и литерарних радова на тему „Правилна исхрана –доступна и приступачна свима, за свет без глади“. Конкурс је део кампање Октобар месец правилне исхране и 16.октобар – Светски дан хране и намењен

    Прочитај више...